Alla inlägg under mars 2009

Av Nila Johansson - 7 mars 2009 12:51

Matchen i dag blev lyckad.. Färjestad vann mot brynäs med 2-1.. Det var en mycket spännande match ska jag säga. Jag kanske ska dit igen men det är inte bestämmt än så jag går inte närmare på det nu..



Det kan bli lite svårt att sitta vid datan nu för vi ska tapetsera och lägga nytt golv i datarummet men vi behövde inte koppla ur datan så jag kan nog kanske skriva ändå.. Men det kanske inte blir lika mycket bara.. Men det får jag ta igen efter åt sen.



Om du har nått som du skulle tycka var roligt att jag skrev om så kan du gärna tipsa om det..Så ska jag försöka få in det på bloggen också.. =)



Puss på kinden <333

Av Nila Johansson - 7 mars 2009 09:26

I dag ska jag åka och kolla på färjestad.. Dom spelar kvartsfinal mot Brynäs. Jag blev erbjuden att följa med några vänner och då tackar man ju ja så klart ja..Först hade jag tänkt lite på att åka till gustavsvik med några kompisar men dit kan man ju åka när som hälst.. Så jag valde att följa me till Karlstad för att heja på FBK!... Det ska bli kul..Får hoppas att dom vinner också! Mobilen finns om det är nått.


Puss på kinden <333

Av Nila Johansson - 6 mars 2009 14:39

Elin Öberg och Malin Karlsson ni är dom bästaste man kan tänka sig juh <3

Vi har kännt varandra sen vi va jätte små.. Det är minnen jag aldrig kommer att glömma ska ni veta..Vi har alltid skit kul tillsammans <33Ni betyder grymmt mycket för mig ska ni veta. Vet inte vad jag skulle göra utan er..Ni ger mig alltid stöd när jag behöver det och ni finns alltid där om jag behöver prata med någon. Ni kommer för all framtid att vara mina bästa vänner och det kan verkligen ingen ersättas för! Bara så att ni vet..

Älskar er av hela mitt hjärta <33


Ni är mina bästa vänner,och bästa vänner kommer vi förbli för inga har så kul som vi. Vi hattar alltid på en massa trams, och om vi bråkar blir vi alltid sams. Ni är dom bästa vänner man kan ha! <3333333


Puss på kinden <3333

Av Nila Johansson - 5 mars 2009 17:56

Jag är verkligen glad över att det finns musik.. Om det inte funnits musik så skulle inte livet sett ut som det gör i dag..Jag är en person som spelar musik väldigt ofta..Om jag ska vara ärlig så spelar jag musik varje dag..En av låtarna som spelas mycket på radio nu för tiden är pokerface men Lady GaGa. Jag tycker den är ganska bra men den börjar bli lite tjatig nu när alla spelar den över allt. Men jag gillar hennes typ av låtar . Dom är bra och så. några låtar av Lady GaGa som jag brukar lyssna på är Lovegames, Boys boys boys och Starstruck.Det finns ju många musikstilar som t.ex hip hop,rock,punk m.m Jag lyssnar på hip hop mest men det kan vara lite olika..


Puss på kinden <33

Av Nila Johansson - 4 mars 2009 20:02

 Döm inte alla efter utseendet!!

                                                  
                                                  
                  

Det finns människor som bara tittar på folks utseende.. Men det är fel det ska man inte göra. För tänk dig själv hur det skulle bli om alla skulle tänka så. Det skulle inte direkt vara så bra.. För det finns folk som dömmer andra som att dom är dumma bara för att dom kanske inte har världens snyggaste kläder. Men när man är barn ska man inte behöva klä sig som värsta supermodellen.. Man ska finna sin egen stil och man ska ha på sig det man tycker känns bra att ha. Man ska inte ta på sig nått bara för att andra säger åt en att göra det..Som t.ex jag brukar ha på mig mjukis byxor o en tröja för det tycker jag är skönt att ha och ibland kan jag även dra på mig jeans.. Döm inte folk på utseende..För det är insidan som räknas.. Tänk på detta!


puss på kinden <33

Av Nila Johansson - 3 mars 2009 21:53

Jag sådde några blommor, en för varje vän.

Jag tror att det va fyra,men särskillt minns jag en.

Det blev höst och vinter och blommorna de dog.

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log.

Sen kom regnet med moln stora grå.

Nästa gång jag fann dom så var dom bara två.

Sen kom solen med allt ljus den har.

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar.

Du härdades i solsken, du drunknade i regn.

Men en sak är säker, du är en riktig vän <33

Av Nila Johansson - 3 mars 2009 19:10

Jag minns hur jag försökte glömma flickan i spegeln. Men jag kan aldrig släppa tankarna om henne.. Jag minns att jag blundade men hon försvann inte. Jag minns att jag gick i väg men hon följde efter mig.. Den lilla flickan var till en besvikelse lik mig <33

Av Nila Johansson - 3 mars 2009 09:59

 Vänner är som diamanter

 sälsynta och dyrbara <3


Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.


Lyd nu detta råd för det är inte kul att fölora en vän.

jag vet hur det känns. Och det är inte roligt..

Ljug inte för nån av dina vänner för då kan det hända att dom inte vill vara din vän längre.. Och prata absolut inte skit om dom bara för att du är med nån annan! Tänk på detta! Behandla dina vänner så som du vill bli behandlad av dom <33



Puss på kinden <333

Ovido - Quiz & Flashcards