Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Nila Johansson - 19 mars 2009 18:56

I dag hade jag gitarrlektion i skolan..Lika kul som alltid.Körde lite blandade låtar som t.ex: born to be wild, baracuda, hit me with your best shot och ett solo..När jag kom hem efter skolan satte jag mig o börja spela gitarr..Nu har jag spelat i mer än 2 timmar så jag har ganska ont i fingrarna nu..Men kan verkligen inte sluta nu för det går ju så bra nu men men 5 minuters pause kan ju allafall vara bra hihi. I morgon åker jag ju till Borlänge och då ska jag ta med mig min gitarr så kanske jag och Manoj spelar lite.



Puss på kinden<333


 /spiderpig!

Av Nila Johansson - 19 mars 2009 17:18

Så rinner tårarna,hur gärna jag än vill hålla tillbaka dom bakom ögonlocken.Hur mycket jag än vill torka bort dom så slutar de inte att rinna.Jag tycker inte om att gråta-har aldrig gjort det,kommer aldrig att göra det.Jag orkar inte,jag är trött, jag vill inte kämpa mer.


Vetenskapen om att jag kommer fortsätta att kämpa är kanske det som gör mest ont, ibland skulle jag nästan vilja lägga mig ner och ge upp. Men jag vet att jag aldrig kommer att göra det. Jag kommer fortsätta att kämpa - i all oändlighet.


Puss på kinden <333


 /spiderpig!

Av Nila Johansson - 19 mars 2009 15:36

yeeh! I morgon blir det Elin =) Det ska bli kul.Har inte träffat henne på ca ett halvår eller nått. Så det ska bli roligt.Vi ska bada och så..Kul kommer det i alla fall att bli för vi har jämt kul kul tillsammans..Massor av minnen har vi också.Och dom är verkligen oförglömliga hihi..Dom skulle jag gärna vilja uppleva igen tillsammans med dig och Malin.ÄLSKAR ER MEST <3<3<3<3<3<3




Puss på kinden <333


/spiderpig!                              

                 

Ovido - Quiz & Flashcards