Alla inlägg under mars 2009

Av Nila Johansson - 13 mars 2009 14:00

I dag var det kul i skolan.. Först fick vi köra en musiktävling.. Sen vick vi köra boxersice.Det var kul men jobbigt..Efter det hade vi typ marsage.. Det va riktigt skönt. Sen fick vi sluta..Sen på kvällen blev det filmkväll.Kollade på mumien o så åt jag godis.. Gött det!






 Puss på kinden<333



/spiderpig!

Av Nila Johansson - 12 mars 2009 17:08

Skolan var seg i dag. Vi gick till 3.. Men efter skolan blev det tt följa med Olivia hem.. Kul har vi som alltid. hehe. Vi har spelt super smash brows brawl på wii lite grann.Men nu spelar vi the legend of zelda twilight princess.Vi ska försöka att få en ny dräckt till Link i spelet.Men bara det att vi måste samla i hop 600 rupie för att kunna köpa den..Och det är ju inte det enklste att hitta så mycket rupie.. Men men vi får väll fortsätta att leta helt enkelt..



Puss på kinden <333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 11 mars 2009 15:04

Hur vet man egentligen att man är kär? Jo för det första blir man nästan alltid varm när den personen är nära en.Och för det andra kan man bli lite pirrig när man ser personen..Det finns många tecken på att man är kär och det finns många ansiktsuttryck. Det är olika från person till person..Man kan aldrig riktigt säga hur ett ansiktsuttryck ser ut men det märker man ganska så fort..


Om du är kär i en tjej/kille så ska du inte gå i från bara för att det är pinsamt.. Du ska göra dig synlig så att du får hons/hans uppmärksamhet..Sen kanske du till och med kan gå fram och prata med den personen.Det kan hända att den personen som du är kär i har kännslor för dig också.. Så ta din chans. För du kanske bara får en enda chans och sen är det för sent..Lycka till!


 . . . . . . . . . . . . ***.*. . *. . . . .*
. . . . . . . . . . . .****. . . .** . . . ******
. . . . . . . . . . . ***** . . . .**.*. . . . . **
. . . . . . . . . . .*****. . . . . **. . . . . . *.**
. . . . . . . . . .*****. . . . . .*. . . . . . *
. . . . . . . . . .******. . . . .*. . . . . *
. . . . . . . . . .******* . . .*. . . . .*
. . . . . . . . . . .*********. . . . . *
. . . . . . . . . . . .******* . ***                                 
. . *******. . . . . . . . .**
. . .*******. . . . . . . . *
. . . ******. . . . . . . . * *
. . . .***. . *. . . . . . .**
. . . . . . . . .*. . . . . *
. . . . . . .****.*. . . .*
. . . . .*******. . . *.
. . . . .*****. . . . *
. . . . .**. . . . . .*
. . . . .*. . . . . . **.*
. . . . . . . . . . . **
. . . . . . . . . . .*
. . . . . . . . . . .*
. . . . . . . . . . .*
. . . . . . . . . . *
. . . . . . . . . . *
. . . . . . . . . . *
. . . . . . . . . . *


 

Puss på kinden<333


/spiderpig!



Av Nila Johansson - 10 mars 2009 17:57

Det är mitt liv och min tro och det kan verkligen ingen ta i från mig..Jag vill leva för att jag är jag. Jag vill vara fri att göra det jag känner för. Det är nu som livet är mitt.Jag har fått en stund här på jorden, och min längtan har fört mig hit. Det jag saknat och det jag fått. Jag har aldrig glömmt vem jag var jag har bara låtit det sova.. Kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar! Ingen kan ta dom jag älskar för dom har jag inburade i mitt hjärta förevigt..Ni vet villka ni är <33 Och er kommer jag aldrig överge.. Hoppas att ni vet det..


------------@@-------------@@

-----------@-----@-------@----@

------------@------@---@-------@

---------------@------@--------@

-----------------@-------------@

-------------------@---------@

--------------------@------@

--------------------@---@

-------------------@-@

--@@------------@@

-@----@------@----@

--@------@@-------@

---@------@-------@

----@-------------@

----@-----------@

------@-------@

--------@----@

----------@-@

-----------@


Puss på kinden<333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 9 mars 2009 21:00

Jahapp och vart tog alla saker vägen? Data rummet/ mammas rum bara försvann typ.. Det gick fort att tömma rummet och nu står bara datan kvar.. Det finns bara små bitar av tapet kvar och snart är också golvet borta.. Det är tomrummet nu. Men det kommer att bli riktigt skönt när allt är färdigt och så. Det kommer bli mycket finare också =)


I morgon blir det nog hem efter skolan och ta bort den sista tapeten och sen blir det nog troligt vis läxor (engelska). Annas blir det väll inte så mycket kvar av den dagen!



Puss på kinden<333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 9 mars 2009 19:51

I dag har jag varit med Jossi.. Det var skitkul..Bara att vi va så flumm hela tiden haha.Kul kul.. Vi satt vid datan och va ute m.m hehe..Det måste vi bara göra om Jossi =) Det va bäst när vi spelade det där spelet i alla fall..

Älskar dig o det vet du <3<3



Puss på kinden <3333


/ spiderpig!

Av Nila Johansson - 8 mars 2009 19:53

Jag kommer att fortsätta som målvakt i fotbollen i alla fall ett år till och sen får vi väll se hur det blir med det..För vi är 2 st målvakter i år och då skulle vi stå varannan match =) Och då behöver jag ju inte stå lika mycket som förra året.. För förra året fick jag nog spela ute 3 matcher kanske.. Jag minns inte riktigt men det va inte många i alla fall.. Men nu har jag gjort mitt val.Jag fortsätter att stå i mål.För laget!..





Puss på kinden<333




/spiderpig!

Av Nila Johansson - 8 mars 2009 13:01

Jahapp i dag va det söndag igen då.. Har inte hänt nått.. Jag har suttit och spelat wii på morgonen men orkar inte det längre.Det blir nog att vara lite me Jossi sen då. Undra vad vi ska hitta på då.. Men kul blir det nog. För det blir det alltid me henne =)..



Sen i kväll blir det fotbollsträning.. Har inte tränat det på några veckor nu för att det har varit bandy o så.. Jag undrar hur det kommer gå för f-15 på innomhuscupen. Jag ska ju inte med och då har dom ingen målvagt. Jag är i Borlänge då =) Och Sara hollmer får inte vara me på den cupen för man får inte ha despans på cuper.. Aja det får dom lösa på nått sätt..Det är inte mitt problem..


Puss på kinden <333

Ovido - Quiz & Flashcards