Alla inlägg under mars 2009

Av Nila Johansson - 18 mars 2009 16:36

Abba är en av världens största artister. Dom var med i melodifestivalen år 1974 med låten waterloo..Där gick dom till Eurovision Song Contest för att tävla för sverige. ABBA låtarna hör man mycket än i dag. År 2008 blev det också en film med alla härliga abba låtar.Filmen heter mamma mia .Den innehålller mycket av abba låtarna och massa dans. Filmen handlar om en tjej som heter Sophie som försöker att ta reda på vem hennes pappa är.Tills hon en dag hittar sin mammas gamla dagbok. Då går det lite lättare för henne.Det står tre stycken namn i dagboken som är: Sam,Harry och Bill.Hon bjuder alla tre till sitt bröllop då allt blir en katastrof för henne..Men allt löser sig äntligen för henne när slutet närmar sig..





Dom låtar som är mina favoriter i filmen är: Lay all your love on me, Voulez vous och our last summer..


Puss på kinden <333


/spiderpig!


Av Nila Johansson - 18 mars 2009 15:14

wooho! Äntligen börjar det bli lite vårlikt ute..Det är riktigt skönt att man slipper alla vinterkläder nu. Nu  räcker det med en tjocktröja eller nått liknande.


Du är min sol om dagen
du är min måne om natten
du lyser upp min tillvaro
du är min hjälpande hand
och du är så strålande go!


Du säger att du älskar blommor,men ändå så plockar du dom.
Du säger att du älskar solen,men ändå drar du ner rullgardinen.

Du säger att du älskar fåglar, men ändå så sätter du dom i bur.

Du säger att du älskar vinden, men ändå så stänger du fönstret.

Du säger att du älskar mig, förstår du inte att jag blir rädd då.


Puss på kinden <333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 17 mars 2009 20:14

Smultron är söta,Blåbär är små.

Elin och Malin ni kommer alltid

att komma först ändå! <33




Ni finns i mitt hjärta,Ni finns i min själ.

Ni finns överallt inom mig.



Det finns en blomma vit som snö, Kan ej vissna

kan ej dö.Denna blomma känner ni säkert igen.

Äkta vänskap heter den<3<3







Vad ni än gör, Och var ni än är, Så ska ni alltid veta, jag älskar er för

dom ni är<33

Av Nila Johansson - 16 mars 2009 20:49

i dag så följde Sai med mig hem från skolan. Det var kul.. Vi spelade spiderman 3 på wii typ hela tiden ända tills spelat började dampa. Haha vi garava nästan ihjäl oss! Då gick vi till datan i stället.. Där spelade vi play with fire.Sen så skulle hon hem så då satte jag mig o spelade gitarr.. Spelade låten paranoid.Har just lärt mig den. Den är ganska svår..Men det är bara att träna o träna..






Puss på kinden <333

/spiderpig!


Av Nila Johansson - 15 mars 2009 13:32

Jag bestämmer själv vilka jag vill vara vän med.Det kan inte någon göra åt mig!Jag bestämmer även själv om vem/vilka jag vill ha som bästis/bästisar! Så varför kan inte folk acceptera det? Det är ju ändå mitt val!  Man kan ha många bästa kompisar..Bara så att ni vet! 

Take it or leave it! I am tired of people who can never accept it! 


Puss på kinden <333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 15 mars 2009 13:21

Ja nu har jag kört dagen första fotbolls pass med f-12 och senare i kväll blir det fotbolls träning med f-15..Jag får bara träna med f-12 nu för jag får inte spela med dom längre. Men jag har ju alltid f-15 =) Och nu behöver jag inte stå varje match där för nu har vi 2 st målvakter.. Så jag och Sara ska stå varannan match..Förra året fick jag nog spela ute 3 st matcher tror jag..Resten fick jag stå och det va inte så roligt. 




Puss på kinden <333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 14 mars 2009 14:46

Om du inte tänker tro mig så behöver vi ju inte vara vänner längre! Vad fan har jag gjort dig då? INGET!!! Aja du är ju som du är..Inte för att jag bryr mig det är ju ditt val..Bara så att du vet så kommer du inte att kunna bli min vän igen för du ska ju jämt skylla allt på mig!!! Du vet vem du är så behöver inte ha med ditt namn!



Hatningar från spiderpig!!!!!!!!!

Av Nila Johansson - 14 mars 2009 14:09

I dag har jag väll inte gjort så mycket.. Jag har suttit vid tv:n och kollat på film, spelat lite wii och spelat lite gitarr än så länge.. Men i kväll blir det nog att kolla på melodifestivalen tror jag..Det är ju final och allt i dag o det kan man ju inte missa. Skriv gärna villken/villka som just du hejar på..Jag vet inte säkert villka jag hejar på men jag gillade Måns Zelmerlöws låt som heter hope and glory..Annars så vet jag inte.



Puss på kinden <3333


/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards