Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Nila Johansson - 25 juni 2009 21:26

Såhär blev jag efter klipningen..KOMENTERA vad ni tycker vettja =)

Av Nila Johansson - 25 juni 2009 17:54

Ledsen att det inte har blivit nått nytt inlägg på ett tag men jag har faktiskt inte hunnit med det..I Söndags kom ju Elin Öberg hit och hälsade på..Så hon åker med oss till indienträffen imorgon..Det här året är det i Nyköping. Vi åker ungefär klockan 12 tror jag..







 


I Söndags hämtade vi Elin i Örebro..Vi gick och shoppade lite med  Ida, Carina och Kjell.. Jag köpte en jacka och en korthållare och ett halsband..Blev mycket nöjd med mina köp..Sen så skulle vi åka hem..I Måndags åkte vi och badade i skagersvik..





Det har ju varit mycket bra badväder denna vecka så då får man ju passa på..Jag har fått värsta solbrännan på bara 3 dagar hah..Idag så åkte vi med Linn och Böllen till Otterbäcken och badade..Där träffade vi min föredetta fröken Sofia Lindh..Men jag badade inte idag eftyer som att vattnet var svinkallt..




Ikväll händer nog inte så mycket tror jag.. Det blir nog bara att packa inför morgondagen skulle jag tro. Kanske blir lite filmtittande också. Men vi får se vad jag och Elin hittar på hehe.. Det vet man aldrig vad det kan bli haha.. Aja sak samma..






Mvh Spiderpig!


Ovido - Quiz & Flashcards