Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Nila Johansson - 16 juni 2009 20:57

Vaknade vid halv nio.. Då gick jag upp och åt frukost.. Samtidigt som jag åt gjorde jag schemat för dagens fotbollsskola..Det gick väl ganska så bra.. Det blev bara lite stressigt.. Efter att jag var klar med det så åkte jag ner till gullmovallen och tog fram alla redskap som jag behövde..





Sen efter några minuter kom Ida och Miranda..På förmiddagen så skulle jag ju vara själv med barnen efter som att Lina och Linda har varit i lisseberg hela dagen..Men jag tyckte att det gick ganska bra för mig ändå..Matilda hjälpte mig lite bara..








Sen klockan 10 så började barnen komma. Då gick vi in och samlades lite fort i omklädningsrummet..Sen så gick vi ut..Dom är ju inte så stora så det blev ju att leka mest..Började passet med en lek som heter * Hur mycket är klockan farbror lejon* Den gillade dom kan jag ju säga :P





När klockan var 11 så gick vi och åt lite smörgås..Det tog typ 15 - 20 minuter..

Sen efter maten så fortsatte vi att träna.. Då blev det lite mer bollövningar..B.la skottövning och pass övning.. Vi körde även lite nickar. I slutet så körde vi lite tävlingar.. Först skulle dom skjuta varsin boll så nära en kona som möjligt och så körde vi idioten i lag också..






Dom tycker det är kul iallafall, och det är ju bra för då har ju jag gjort ett bra jobb som ledare..Och det är ju alltid kul att höra att man skött sig bra..Eller hur? Andra passet var detju lite srörre barn.. Men då tränade vi tillsammans med killarna.. Då blev det lite mer seriös träning..





Vi körde b.la teknikcirkeln.Jag tyckte att det passet också gick bra..Jag kommer nog sova gott i natt för efter fotbollsskolan så var det att vara hemme i 2 timmar sen så skulle jag tillbaka och ha träning med mitt lag.. Fast det var bara jag och Julia på träningen i dag haha.. Aja

det var kul iallafall..








Mvh Spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards