Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Nila Johansson - 4 juni 2009 20:23

Veckan efter vi har fått sommarlov så ska jag vara med och ha hand om fotbollsskolan för dom lite yngre..Ska vara med Lina och Linda.. Vi ska ha dom yngre tjejerna och Miranda och Ida ska ha pojkarna..



Vi har 2 st pass om dagen..På onsdagen skulle Lina och Linda bort så då skulle troligtvis Matilda hjälpa mig lite..Alla vi som är tränare får varsitt presentkort på Lindh´s sport :P Det är ju ganska behövligt hehe :D Får se hur det går hehe :P



Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 4 juni 2009 20:06

Kom till skolan kl 7:40 kanske..Gjorde väl inte så mycket då..Satt typ bara och lyssnade på musik..Vi i 6:an skulle åka till sötåsen i dag och titta på djur..Först fick vi vänta på bussen ett tag..Sen när den kom så skulle vi först åka och hämta 6:orna i otterbäcken..Och sen skulle vi åka och hämta 6:orna i hova..



När vi kom fram till sötåsen så va det några som pratade en stund. Efter att dom hade pratat klart så gick vi in i en matsal och fikade lite.Efter att vi hade fickat så blev vi uppdelade i 3 st grupper. Min grupp gick först och kollade på korna..Det var väl inte det roligaste..Det stank där inne och så..



Efetr att vi kollat på korna så gick vi vidare till grisarna..Det var jätte många kultingar..Dom var ganska så söta..Efter grisarna gick vi in till ormarna. Där fick vi klappa på en kungsboa..Där inne hade dom även stora spindlar.



Sen gick vi vidare till gnagaravdelningen..Där fans det jätte små möss som var jätte söta..Dom hade många olika slags möss och typ tamråttor också..Sen fick vi se en iller..Och till sist fick vi titta på kaninerna..Sen så gjorde vi inte mycket mer..Bussen kom och vi åkte tillbaka till Gullspång..



Puss på kinden <333

/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards