Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Nila Johansson - 12 juni 2009 18:01

För att bli bäst på fotboll kan du sikta på att bli som Zlatan. Blir du bättre än honom så gör det förstås inget! Att kunna skruva en boll är en av de svåraste men mest användbara sakerna i fotboll.






1. Närma dig bollen från sidan. Sätt stödjebenet (det ben du inte skjuter med) nära bollen, och ha kroppen vänd mot det håll du vill att bollen ska skruvas.






2. Om du skjuter med höger fot, träffa bollen´lite neråt till höger med insidan av foten. Då skruvar du den från höger till vänster. För att få den att gå från vänster till höger, träffa nertill på vänster sida med utsidan av din fot.






3. Nu är det bara att träna, träna och träna lite till! Lycka till!






MVH Spiderpig!

Av Nila Johansson - 12 juni 2009 16:54

Mamma kom och hämtade mig lite innan kl 09:00 i morse..Då åkte vi till kyrkan för det var skolavslutning i dag..Vädret va ju inge vidare..Det regna hela tiden..Sen när vi kom till kyrkan så samlades vi i klassen och sen så gick vi in..





När vi kom in satte vi oss..Och så sjöng vi den blomstertid nu kommer*

Sen så var det dags för klasserna att sjunga.Det började med klass 1..Och till slut var det våran klass..Vi sjöng ingen klocka ringa mer* Det gick väl ganska bra..






Efter att allt var klart inne i kyrkan gick vi ut och samlades igen..Då skulle massa föräldrar ta kort och så så det va bara att hålla god min och vänta på att det va över..Efter att det va klart så gick jag, Olivia, Emma och Victoria och hämtade blommor till Sofia, Margret, Anders och Börje..



Men vi hittade inte börje så Sofia tog med dom till han :P



Det har varit ett jätte bra år och vi är världens bästa klass..Kommer sakna alla skit mycket..Det är synd att vi ska splittras nu men vi kommer förhoppningsvis inte sluta att umgås för det...






Puss på er <33

Från spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards