Alla inlägg under maj 2009

Av Nila Johansson - 11 maj 2009 20:49


Gick upp typ 07:15..Klädde på mig och åt frukost..Sen så cyklade jag iväg till dagis för jag skulle ha praktik där en dag.Kom när dom åt frukost..Efter att dom ätit klart så skulle vi bara vänta på att alla kom för vi skulle åka till södra råda och titta på lamm och kycklingar och så..Det var nått som dom såg fram emot iallafall..



När vi hade klätt oss färdiga så gick vi ut och väntade på att bussen skulle komma..Sen efter typ 10 minuter så kom den.Sen ville typ alla sitta med mig men jag kunde ju bara sitta med en av dom..Det blev att jag satt med Ella..





Sen när vi väl va framme så skulle ju typ alla hålla mig i handen också och det var ganska så jobbigt..När vi kommit fram till Lena så fick vi gå in i fårhagen och klappa dom små lammen..Några fick vi mata med flaska också..Sen visade hon oss tre stycken kycklingar också..Dom var jätte söta..





Sen efter det så satte vi oss och fikade lite..Då kom Lenas hund Hampus..Han e jätte snäll, men han e ganska så stor..Så han satt med oss när vi fickade..Sen hade vi lite fri lek så dom sprang runt lite bara..





Sen så gick vi in till lammen igen. Lena sa att om man fick tag i ett lamm så fick man bära det men det skulle hon nog inte sagt för barnen jagade nästan lammen för att dom skulle få bära dom..Efter ett tag gick vi o kollade på kycklingarna igen..Så då fick vi hålla lite i dom också.





Efter att ha roat sig själva i någon timme så gick vi ner till sjön och grillade korv..Det var riktigt gott faktiskt..Då följde både Hampus och Selma men ner till sjön.Selma var en av Lenas katter..Men hon hade fem katter till hehe men vi såg bara 2 stycken..





Efter att vi ätit färdigt och plockat bort allt efter oss så började det regna..Så vi hade ändå ganska så tur med vädret..Sen så kom bussen och vi åkte hem till dagis igen..När vi kom tillbaka så åkte typ 5 stycken hem så vi blev inte jätte många..Sen skulle dom äta mellanmål så då fick jag åka hem...





Var ganska så trött när jag kom hem..Satte på datan och hämtade läxpapret..Tränade till ett sydamerika prov som jag ska ha på fredag..Efter att ha varit kanske 2 timmar hemma så drog jag ner till gullmovallen för jag hade lovat Ella att kolla på hennes träning..





Men det blev inte att jag kollade så mycket..Jag och Linda körde lite straffar och så..Sen efter att träningarna var slut så tittade jag på B-laget för dom spelade match..Sen så åkte jag hem och satte mig vid datan och så fortsatte jag att träna till provet..




Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 9 maj 2009 13:44

Jahapp det var bara att gå upp kl 08:00.. Dags att dela ut bröd igen men det var sista gången i dag så det är skönt =)Sen när jag kom hem spelade jag lite fotboll med min lilla granne Ella..Hon ska ju börja spela fotboll på måndag o allt..

Efter att vi hade spelat lite fotboll gick vi in och spelade lite nintendo wii..Först spelae vi spiderman 3 och sen wiisport..Men hon tröttnade ganska så fort..Sen gick hon upp till sin mormor och då satte jag mig vid datan en stund..

Sen ropade mamma att jag skulle klippa gräset..Så det var bara att dra på sig en träningsoverål och göra det..Det kanske tog en halvtimme eller nått. Sen så gick jag in och åt och nu sitter jag här igen :P..

Händer nog inget specielt i kväll..Blir nog bara att ta det lugnt..Ska nog titta på robinson sen tror jag..Annars vet jag inte..Käkar nog upp dom sista chokladbollarna också =)..heh*

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 8 maj 2009 13:30

Första lektionen hade vi idrott..Vi körde boboll mot 5:orna =)..Fast jag va inte med så mycket efter som jag hade jätte ont i halsen..Efter idrotten skulle vi gå och besöka på högstadiet..Först fick vi vänta på Ulf och Erik typ 30 minuter för det var dom som skulle visa oss..




Sen när dom hade kommit fick vi vänta på gallernäset med dom kom inte så vi gick..Dom visade oss alla olika salar o klassrummen..Och så fick fi träffa en del lärare som vi ska få i 7:an :P Sen så skulle Ulf visa oss trä och metall slöjden o då stog gallernäset där ute så dom fick bara hänga på..




Sen gick vi åter in i högstadiet..Då visade han övervåningen..Vi gick o kollade spanska och tyska klassrummen..Men det kändes lite dumt och bara gå in i alla klassrum när massa folk hade lektioner och så men sket jag i det..Sen så hände väl inte så mycket mer..Ulf berättade lite om vad som skulle hända i 7:an bara och sen så fick vi gå upp och äta..



Efter lunch fick vi ha Boel för att Sofia var tvungen att åka hem till sitt sjuka barn.. Men det var ju bara att stå ut me det..



Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 6 maj 2009 19:45

Hände väl inte nått särskillt i skolan idag..Ganska så slött faktiskt..Vi slutade kl 14:20.. Drog hem o började ladda till fotbollsmatchen..Skulle spela med f-12 i dag..Vi mötte skövde.Det var väldigt blåsigt nere vid gullmovallen..Men sket jag i det..Sen så drog matchen igång..Efter kanske typ 10 minuter så gjorde jag mål =) Ganska så nice.. Lite senare i matchen så kastade jag ett inkast o så gjorde dom självmål på det så jag gjorde samanlagt 1 och ett halvt mål typ..hehe* Jalle dömde men han sa själv innan matchen att han var blyg och det märktes för han blåste knappt för nått och om man fick inkast så hörde man inte ett piss..Men men..Vi vann matchen med 5-0 samanlagt.. Blev ganska så nöjd men hade typ fått ont i halsen..=/..Sen så åkte jag hem och la mig typ för jag va skit trött XD..

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 5 maj 2009 20:44

Jahapp i dag var det dags  för våran vårshow då..Det var pirrigt..Vi spelade ju upp hit me with your best shot..På morgonen spelade jag akustisk gitarr men på kvällen spelade jag el-gitarr.. Och då hade vi även trummor och bas med också..


Jag tyckte att det gick ganska så bra..Men på kvällen fick vi köra  st låtar för att showen var ganska så kort.Så vi körde igenom does your mother know lite fort också. Det gick också bra fast vi körde bara första versen för vi hade just fått reda på att vi skulle köra en låt till.. Men det löste sig =)..



Puss på kinden <333

/ spiderpig!

Av Nila Johansson - 3 maj 2009 21:10

Jag Gick upp typ kl 08:00..Satte mig och åt frukost med mamma o Linn..Efter frukosten så skulle mamma köra Linn till bussen tror jag..Så jag satte mig vid datan..Hade typ inget att göra..Sen så loggade Julie in på msn så vi chattade en stund..

Sen bestämde vi att vi skulle vara en stund..När hon kom så satt vi vid datan o kollade lite på youtube..Sen så gick vi in i mitt musikrum o spelade lite..Sen satte vi oss vid tv:n och spelade wii.. Det var kul..Men sen skulle både hon och jag äta så hon cyklade hem..Efter att jag hade ätit packade jag efter som jag skulle spela fotboll..

Vi spelade mot Töreboda..Första halvlek stog det 1-0 till oss men sen så gick dom om oss..Så då stog det 3-1 till dom =(. Det var inte speccielt kul. Men sak samma..

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 2 maj 2009 09:37

Gick upp kl 08:00 efter som att jag skulle köra ut bröd..När vi kom hem igen så åt vi frukost..Sen så drog vi in till Mariestad..Jag köpte lite nya träningskläder och en ny ryggsäck..Blevganska så nöjd med mina köp..Sen så åkte vi hem..När vi kommit hem från mariestad så hoppade jag o Linn lite studsmatta..Sen så tvättade vi bilen..Och hon sprutade ner mig med vatten =/Sen gick jag in till datan..Oså tränade jag lite på låten..

Sen gick jag upp till min lilla granne Ella en stund..Hon lekte med Rebecka då..Och dom hade gjort en teckningsutställning :P Det var ganska så mång teckningar faktiskt..Ella ville att jag skulle visa Rebecka när jag la en boll på foten och sen skicka upp den på nacken.Så det va bara att ta bollen och visa dom..Sen så gick dom in och lekte med barbie så jag pratade lite med Camilla..

Sen drog jag hem för vi skulle käka pizza..Det var gott! Sen kollade jag på robinson..Sen så gick jag typ o la mig för jag va skit trött heh :P



Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 1 maj 2009 14:01

Hände inte så mycket på förmiddagen idag..Satt o tränade på låten  som vi ska ha på vårshowen på tisdag..Annars blev det inte så mycket mer..

På eftermiddagen drog jag ner till gullmovallen o kollade på A-laget när dom spelade fotboll mot tomtens IF..Gullspång vann med 3-2..Första målet gjordes av Aron.Andra målet gjordes av Benny.Och tredje målet gjordes av Idris..Det var en mycket spännande match tyckte jag..Tomtens IF blev något sura på dommaren hah XD..

Hände väl inte så mycket mer den dagen..

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards