Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Nila Johansson - 15 maj 2009 15:39

Gick upp kl 07:20..Åkte till skolan..Första lektionen hade vi idrott och då körde vi lite friidrott..Det gick väl sådär..Sprang 60 meter på 10,03 sekunder..Men jag har sprungit på 9,64 sekunder men sak samma..



Efter idrotten hade vi geografi med Börje..Då fick vi lösa geografikorsord..Det var ganska lätt..Sen kom Linda Jonsson och tog över efter som att Sofia var hemma med sjukt barn..Då bytte vi ämne till engelska..Vi fick sitta vid datorn då :P.





Sen så gick vi och åt mat..Men det var inte så jätte god mat i dag..Det var soppa..Inte direkt favoritmaten men det gick att äta ialllafall..Efter maten så hade vi matte -.- Inte det roligaste ämnet pricis..Sen så hade vi rast och efter det så hade vi klassens timme..Då spelade vi lite spel ute i det fina vädret..



Jag, Sofie, Tina, Olivia och Linda körde sanning och konka :P. Hehe:P Så kom Lelle en liten stund också .


 Sen efter skolan drog jag upp till mormor och åt lite mat..Nu har jag just packat för jag ska nämligen till Karlstad i dag...Så det kommer nog inte att bli några inlägg i helgen..Men det kommer nog ett inlägg på måndag eller så..Kommer nog berätta lite om helgen då..




Puss på kinden <333

/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards