Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Nila Johansson - 8 maj 2009 13:30

Första lektionen hade vi idrott..Vi körde boboll mot 5:orna =)..Fast jag va inte med så mycket efter som jag hade jätte ont i halsen..Efter idrotten skulle vi gå och besöka på högstadiet..Först fick vi vänta på Ulf och Erik typ 30 minuter för det var dom som skulle visa oss..




Sen när dom hade kommit fick vi vänta på gallernäset med dom kom inte så vi gick..Dom visade oss alla olika salar o klassrummen..Och så fick fi träffa en del lärare som vi ska få i 7:an :P Sen så skulle Ulf visa oss trä och metall slöjden o då stog gallernäset där ute så dom fick bara hänga på..




Sen gick vi åter in i högstadiet..Då visade han övervåningen..Vi gick o kollade spanska och tyska klassrummen..Men det kändes lite dumt och bara gå in i alla klassrum när massa folk hade lektioner och så men sket jag i det..Sen så hände väl inte så mycket mer..Ulf berättade lite om vad som skulle hända i 7:an bara och sen så fick vi gå upp och äta..



Efter lunch fick vi ha Boel för att Sofia var tvungen att åka hem till sitt sjuka barn.. Men det var ju bara att stå ut me det..



Puss på kinden <333

/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards