Alla inlägg under april 2009

Av Nila Johansson - 13 april 2009 16:55

Åkte till skagersvik i dag igen..Det var kul..Jag och Emil hoppade studsmatta och satt vid datan och så.Vi fick hjälpa min mormor lite med att sköta en eld som som hon hade gjort.Hon skulle typ få bort massa gammalt gräs och så vidare..Sen drog vi till parken lite..Där satte vi oss och lyssnade på musik..Sen så satt vi bara och pratade lite.. Kul hade vi i alla fall =)..Sen så var Robin med oss lite också och efter ett tag kom även Julia och ville vara med ..Då hoppade vi studsmatta igen hehe.Emil va nära på att flyga av men han landade på kanten tihi XD..Nu har jag inte så mycket mer att berätta om dagen så ha det bra alla..

Puss på kinden <333

/spiderpig

Av Nila Johansson - 12 april 2009 16:49

Vaknade kanske halv 9..Gick upp och satte på tv:n men det va inget bra där så då gick jag o klädde på mig o satte mig vid datan..Efter att jag hade suttit vid datan så åkte jag upp till Skagersvik och va med Emil..Det va kul..Vi hoppade studsmatta och så åkte vi ner till gullspång men då visa det sig att ica var stängt så vi åkte bort en snabbis till rampen men där va vi bara typ 10 minuter..Sen så åkte vi tillbaka till Skagersvik..Då körde vi lite fotboll och sen hoppade vi studsmatta igen..Sen hann vi inte göra så mycket mer för jag skulle hem..Men jag ska nog till han imorgon också =)

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 11 april 2009 10:17

Vaknade typ kl 08:00 i dag..Sen kom mamma och Linn in och sjöng för mig..Idag blir jag 13 år ^wohoo^.. Fick ett presentkort på team sportia,ny bikini,melodifestivalsskivan,trisslotter och godis nu på morgonen :P Blev mycket nöjd..Har inte gjort så mycket i dag annars..Hoppade lite studsmatta på morgonen annars har jag inte gjort mycket mer än att suttit här..Sen kl 17:00 kommer mormor och morfar hit..Då blir det tårta..^^Mums^^ Nu har jag inget mer att skriva om men det kommer säkert ett till inlägg ikväll elller nått..

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Av Nila Johansson - 10 april 2009 09:54

Idag fyller världensbästa indienkompis Malin (Kanak) 13 år..Nu blir hon tonåring..Om jag kunde så skulle jag ge dig världen..Hoppas du får en underbar dag i dag sötis..Du förtjänar det bästa..Längtar tills jag träffar dig..För det var ett tag sen sist nu..Men det är ju inte så långt kvar tills det är sommar heller..Så då ska vi träffas..Hoppas att din önskan slår in i dag! Du betyder grymt mycket för mig ska du veta..Inget du,Inget jag typ..


Puss på kinden,och klapp på rumpan till världens bästa Malin <333

ÄLSKAR DIG <3333DU ÄR VÄRLD GULD!!


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 9 april 2009 12:44

Vaknade typ kl 9 tror jag..Låg kvar i en 20 minuter till så att jag skulle vakna till lite..Sen gick jag upp och satte mig vid datan..Och som vanligt kom gitarren fram också..Sen gick jag in på msn..Chattade lite med Emil Friberg..Vi pratade väl inte om nått specielt pricis..Sen gick jag och drog på mig lite kläder..Och så va jag tvungen att städa lite men det gick ganska så fort ändå..




Sen gick jag tillbaka till datan och satte mig o spelade gitarr igen.Men efter ett tag fick jag ont i fingrarna så jag fick sluta..Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med folk...Sen blir det att vara med Emil för han kommer till gullspång i dag=) KUL..Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kommer nog bli kul..För jag har alltid kul me han hehe =)..





Puss på kinden <333




/spiderpig!

Av Nila Johansson - 8 april 2009 22:29

JAAAA FÄRJESTAD TOG SM - GULD!!! SÅ JÄKLA GÖTT ASSO!!!


FÄRJESTAD I MITT HJÄRTA FÖR EVIGT!!!



KARLSTADS KUNGAR...FÄRJESTAD TJALALALALA FÄRJESTAD TJALALALALA!!!!!

Av Nila Johansson - 8 april 2009 20:28

Vaknade typ kl 8:30 i dag..Gick upp och hälsade på han som skulle lägga nytt golv hos oss o sen gick jag o satte på en film o kröp ner under täcket igen hehe..Efter att filmen va slut så satte jag mig och övade på ett gitarrsolo..Det gick väl sådär..Körde även igenom does your mother know..Den är ganska så svår på gitarr..



Sen gick jag upp och åt lite frukost (kl 12:00 typ)..Sen så blev det att hoppa in i duschen en snabbis.För jag skulle till Sai..Vi spelade lite nintendo wii..Sen gick vi ner till dansen men det visade sig att Ida som är danslärare inte hade kommit så vi fick dansa lite fritt..Men hon kom sen men vi hann inte med så mycket då..Efter att dansen var slut så stannade jag kvar och tittade lite på afrodansen..Sen åkte jag hem..



Blev att äta lite nudlar då efter som jag bara hade ätit frukost..Sen satte jag på tv:n för Färjestad spelar hockey mot Hv71..Det är ju finnal och allt..Och om dom vinner denna matchen så blir dom svenska mestare..Så vi får hoppas på det bästa att dom vinner denna match..


Puss på kinden <333


/spiderpig!

Av Nila Johansson - 7 april 2009 18:55

Idag har det inte hänt nått..Jag har suttit vid datan nästan hela dagen..Fast jag va ute en sväng och hoppade lite studsmatta.. Det va kul.Sen gick jag in och satte mig vid datan igen..V inne på msn och bilddagboken lite grann..

Jag har tränat på ett gitarrsolo väldigt mycket i dag..Och det går väl sådär.. Men det går bara bättre och bättre i alla fall =)..Jag har även övat lite på en dans..Det går väl inte jättebra men men det är sånt som jag får träna in hehe:P

Jag ska snart gå och sätta mig vid tv:n och titta på ishockey..det är  färjestad och HV71 som spelar final..Om färjestad vinner ikväll och imorgon så blir dom svenska mestare =)..Så får väl hoppas på det bästa att dom vinner nu..

Puss på kinden <333

/spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards