Alla inlägg den 23 april 2009

Av Nila Johansson - 23 april 2009 15:34

Har inte blivit nått inlägg på nån dag nu efter som jag inte haft tid. Jag har träna mycket fotboll och så har det varit läxor.Men jag får stå över träningen i dag efter som jag har blivit sparkad på knät..Så har haltat i typ 3 dagar..Och så har jag blivit stämplad också men det är ju sånt som händer när man spelar fotboll så det är bara att acceptera det..



I skolan i dag så hade jag först musik..Alltid lika roligt..Sen skulle vi gå till vattenverket för att det är miljö vecka..

Sen när vi kom tillbaka hade vi matte i ca 30 minuter..Sen så gick vi och åt mat.



Sen så skulle vi typ städa skolgården men jag hann typ bara städa 5 minuter för att jag,Coco,Hanna,Tina,Freja,Elin och Emma skulle ha musik..

Vi tränar inför en vårshow som vi ska ha i skolan.Vi ska spela hit me with your best shot..Jag skulle igentligen spela el-gitarr men tig basen i dag efter som att Jonas kom då..(Vår musiklärare)Så han och Elin tog varsin el-gitarr..



Efter musiken gick vi upp och började städa igen..Man kan säga att det var varmt..Sädade kanske i en timme och sen fick vi gå hem =)..När jag kom hem tog jag en glass.. Och sen satte jag mig här.


Puss på kinden  <333


/Spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards