Alla inlägg under april 2009

Av Nila Johansson - 19 april 2009 20:15

I dag fyller min moster Marianne 53 år =) Hoppas att du har haft det en underbar dag..Om jag kunde så skulle jag ge dig världen..Kom alltid i håg att jag älskar dig.. Du är värld GULD. Kramar från Nila..

Av Nila Johansson - 19 april 2009 20:04

Vaknade typ vid 09:00..Gick upp och började städa mitt rum efter som det såg ut som att en klädbomb hade farit ner i mitt rum.Ja fick dammsuga och torka o massa..Efter det drog jag till Andréa en stund..Och efter ett tag kom Jossi också..Vi drog ner till rampenlite..Sen så skulle Andréa hem och äta så jag och Jossi väntade vid rampen..Lite senare sen så kom även Ludde,Fredrik och Aneas..Men då va jag tvungen att dra hem och äta..Så hann inte vara där specielt länge..Efter maten gick jag till datan en sväng igen..

Sen så var det dags att byta om till fotbollskläder för jag skulle träna..Åkte ner till grusplanen..Efter en stun kom Sofia och Michaela också.Vi satt och väntade typ i 15 minuter men det kom inga..Så då cuklade vi till gräsplanen och då visade det sig att dom var på gräs istället..Vi hade fått ett sms att det stod att det skulle vara den sista grusträningen i dag men dom hade tydligen bytt bara sådär..Så han typ vara med 1 timme eller nått..Men det är skönt att få börjat på gräs nu..

Efter träningen så blev det att åka hem och fortsätta att städa (huhu)Sen tog jag även en glass..Nu ska jag nog hoppa in i duuschen så ha det bra alla..

Puss på kinden <333

/Spiderpig!

Av Nila Johansson - 18 april 2009 11:14

Jag gick upp tup 08:00 för att vi skulle sälja frallor med fotbollslaget.. Vi hämtade dom vid gullmovallen och pakade ihop allt som vi skulle ha sen så åkte vi för att lämna alla frallor..När det va klart så åkte vi hem..Då åt jag lite frukost och sen drog jag ner till gullspång för att det var marknad idag..


Men den var inte specielt rolig för dom hade ju typ inget.. Så jag gick hem igen..

 När jag kom hem så satte jag mig vid datan.. Chattade lite med Madde.. Sen bestämde vi att vi skulle va så jag skulle möta henne i gullspång vid marknaden.. Vi va inte heller där specielt länge.. Vi gick in på ica och köpte lite godis och sen gick vi hem..


När vi kom hem så hoppade vi studsmatta..Men det var ganska så varmt så vi orkade inte hoppa så länge..Sen gick vi in och tog varsin glass.. Sen spelade vi guitar hero =).. Det var kul..Fast sen bytte vi till Zelda i stället..Spelade wii kanske i en timme eller nått och sen satte vi oss vid datan..Va inne lite på youtube. Och så lyssnade vi på musik..


Sen skulle hon hem typ vid 19:00 så då tog jag gitarren och satte mig och spelade lite..Sen efter en timme så började robinson så då kollade jag på det och efter det så tittade jag på phone both..Sen gick jag och la mig..


Puss på kinden <333

/Spiderpig!

Av Nila Johansson - 17 april 2009 21:15

Jag slutade skolan kl 13:40 i dag..Spelade brännboll den sista lektionen..Det var kul men det var ganska så varmt..Jag gjorde 3 stycken frivarv tror jag..Vi hade en vikarie i dag som hette Linda.För Sofia var i stockholm.Fusk


Sen efter att ha varit hemma nån timme så skulle jag på fest hos Clautidia..Det var kul..Vi käkade tårta och lekte lite..Sen så drog vi ner till gullspång och kollade om det fanns några snygga killar hehe..Men det sket sig ganska så snabbt..Sen drog vi hem till Clautidia igen..Då körde vi lite sanning och konka hah..Och så sjöng vi lite också..Jag spelade gitarr som vanligt haha...Fast jag fick sitta typ 10 minuter och stämma den först för den var jätteostämd..Sen blev det inte så mycket mer för jag skulle hem..Så när jag kom hem satte jag mig och tittade på talang 2009..Det var väl sådär..Men sak samma.


Puss på kinden <333


/Spiderpig!

Av Nila Johansson - 16 april 2009 21:32

Gick upp typ 07:15..Sen så åt jag frukost och åkte i väg till skolan..Hände väl inte nått specielt idag..Lika tråkigt som vanligt..Efter skolan gick jag upp en sväng till Ella (min lilla granne)Sen gick jag hem och hoppade studsmatta..Tog ut cd spelaren och lyssnade på musik samtidigt som jag hoppade me..Men sen gick jag in till datan.


När jag tröttnade på datan så drog jag upp till Skagersvik och va med Emil..Det var kul..Vi spelade fotboll och så hoppade vi stdusmatta..Men det blev bara 2 timmar i dag för att jag skulle göra läxor med.Men ska nog vara med honom i helgen kanske..


Puss på kinden <333


/Spiderpig!

Av Nila Johansson - 15 april 2009 20:51

Mobilen ringde vid 07:00..Låg kvar till typ 07:15 sen gick jag upp och gjorde i ordning mig..Det hände väl inte så mycket i dag heller..Men vi fick reda på att min,Olivias,Hannas,Frejas,Mesras och Tinas energiteckning hade vunnit i komunen så klassen fick 3000 kr.. Vi blev mycket nöjda efter som vi hade slitit med den flera dagar,flera timmar.



Efter skolan så följde Emma med mig hem..Jag sjöng typ hela vägen hem från skolan så Emma blev lite trött på allt sjungande tror jag tihi.

När vi kom hem så tog vi varsin glass..Sen så gick vi till datan för att jag skulle bränna ut en skiva..Det gick väl inte jätte bra pricis..För det stog att den inte var tom..Så vi pallrade oss ner till ica så jag köpte en ny där..


Sen när vi kom hem igen så provade vi med den och då funkade det i alla fall..Sen när skivan äntligen var klar så tog vi med bandspelaren ut och spelade musik medan vi hoppade studsmatta =) Kul hade vi..Emma spelade in filmer på sin mobil när jag hoppade från vedtaket.. Det var kul måste jag säga..


Sen gick vi in och åt så sen så hann vi inte mycket mer för vi skulle ner till dansen..Jag tyckte att det gick ganska så bra i dag..Får öva lite men vi är igenom hela dansen nu..Tror att vi har 4 veckor kvar sen så är det uppvisning i biografen..Då får vi se hur det går..Om jag gör bort mig helt totalt eller om det går jättebra..Det får bli en överraskning hehe :P



Puss på kinden <333


/Spiderpig!

Av Nila Johansson - 14 april 2009 20:48

Jag jobbar natt, jag jobbar dag
Så räkningarna klarar jag


Det är hårt


Jag snålar alltid och jag spar
Men ändå har jag inget kvar


Det är svårt


Har en dröm som ska bli sann
Jag vill ha en förmögen man
Som ger mig allt jag pekar på
Ja, allt jag drömt om ska jag få


Money, money, money
Jag och han i
Rikemannens värld
Money, money, money
Sagan sann i
Rikemannens värld


Aha, aha, jag kan leva i flärd


Säg det som man inte kan i
Rikemannens värld
Rikemannens värld


En man som han är svår att få
Men han är allt jag tänker på


Det är svårt


Och om han ville gifta sig
Så valde han väl knappast mig

ENSEMBLE
Den är hårt


Jag tror jag har en chans ändå
I Las Vegas och Monaco
Att vinna en förmögenhet
En ny och rik identitet


Money, money, money
Allt går an i
Rikemannens värld
Money, money, money
Sagan sann i
Rikemannens värld


Aha, aha, jag kan leva i flärd


Säg det som man inte kan i
Rikemannens värld

Money, money, money
Jag och han i
Rikemannens värld
Money, money, money
Sagan sann i
Rikemannens värld


Aha, aha, jag kan leva i flärd


Säg det som man inte kan i
Rikemannens värld
Rikemannens värld

Av Nila Johansson - 14 april 2009 18:51

Jahapp idag va det bara att gå upp och göra sig i ordning inför skolan igen efter en veckas påsklov..Jag sov inta alls mycket i natt så jag va jätte trött på morgonen..Igår kväll låg jag och tittade på Harry Potter 1.Den slutade vid kl 23:00..Sen var jag jättetrött men jag kunde inte somna..


Kollade på klockan igen vid 23:45..Men jag kunde fortfarande inte sova..Tittade på klockan igen vid 03:05...Va fan! Tillslut somnade jag äntligen..Då va klockan nästan 05:00 tror jag..


Sen efter att ha sovit 2 timmar så vaknade jag av ett ryck när mitt mobilalarm gick på..Då var det dags att gå upp..Gick typ halvsovande till badrummet och blaskade av mig lite..Sen drog jag på mig lite kläder..


Det var väl en ganska så vanlig dag i skolan idag..Hände inte så mycket.Efter skolan va det bara att snabba sig hem..

Vi slutade kl 15:00 i dag och så va det fotbollsträning kl 17:00..Så det blev hem och äta lite..Det blev makaroner som vanligt..Gick in en snabbis på datan också..Och  sen var det dags att byta om och dra ner till grusplanen..


 Träningen gick väl ganska så bra idag..Vi körde lite passningar och lite inlägg.

Det gick dåligt att göra inlägg med vänster fot men det är bara att öva in..Vi va 8 st på träningen idag..Nu ska jag nog snart hoppa in i duschen tror jag..Mobilen finns om det är något!


Puss på kinden <333


/Spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards