Alla inlägg den 10 juli 2009

Av Nila Johansson - 10 juli 2009 19:51

Vakna vid typ 09:50. Satte på tv:n. Då kollade jag lite på svamp bob innan jag skulle slå över till 3:an för att kolla på* Våra bästa år* Sen typ 10:10 kom Ella in till mig. Hon satt och tittade på svamp bob med mig en stund. SKulle nämligen med Ella och Camilla till hova riddarvecka.










Fick låna min gammla riddardräckt av Ella. Det förvånade mig att den fortfarande passade hehe:P Efter att jag hade sett klart på våra bästa år och ätit frukost så gick jag upp till Ella. Sen så åkte vi till hova. Det regnade ganska mycket när vi kom fram. Gick runt och kollade lite på alla saker..







Sen så skulle Ella och Alma måla sig i ansiktet. Ella hade en liten häst på kinden och Alma en fjäril på kinden. Tjusigt! Sen så gick vi längst bort o kikade efter som Ella skulle köpa en diamant som hon hade sett nån dag tidigare. Det blev en rosa diamant för 40 kr.










Sen så träffade jag Linda Jonsson där. Efter det så gick vi och fikade. Jag tog en chokladboll och en coca cola. Det tog kanske 40 minuter eller nått. Sen när vi nästan va färdiga träffade jag Sören. Vi pratade lite om musikskolan till hösten o så. Sen så gick vi till kortegen för vi skulle titta på turnespelen.










När vi kom till arenan så började det regna igen. Sen började äntligenn turnespelen. Det är två st lag som tävlar om äran typ. Det är 5 st i varje lag. Dom sitter på hästar och gör olika grenar. Spelat höll väl på i ca 1 timme eller nått. Den riddaren som van för dagen hette typ Erövraren. Och riddaren som vinner får ta med sig en från publiken upp på hästen. Det blev jag hehe :P Han ledde hästen runt i arenan ett varv.








Sen när dt var klart så träffade jag persson =). Han tyckte det var fuskigt att jag fick rida med honom. Men killar får bara ta tjejer och tjejer får bara ta killar. Det är ganska logiskt. Sen när vi började gå mot bilen så var jag blöt från topp till tå. Hehe. Men det gjorde mig inte mycket för jag hade haft en rolig dag med mina grannar :)









Mvh Spiderpig!

Ovido - Quiz & Flashcards