Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Nila Johansson - 1 januari 2011 13:06

  

Helt plötsligt blev de första januari 2011 då. Är det bara ja eller tycker ni också att år 2010 också gick väldigt fort? Det bara försvann! :O I alla fall, nyår firades tillsammans med Anna Ericsson. Hon kom vid 17:30 i gårkväll. Vi började med att spela lite guitar hero, fast slutatde ganska fort med det. Istället började vi kolla på Dera John. Den filmen är sjukt bra. Hur som helst.

 Efter det gjorde vi ordning oss, samtidigt som vi snacka lite med Mårten.


Senare blev det taccos och efter maten gick vi ut för vi skulle träffa Adi, Fredrik, Oscar, Ludde,Iller och Erik. Vi skulle möta dom på skolgården så vi klädde på oss och gick. På vägen var ja nära att trilla flera gånger haha.

 

 När vi kom fram träffade vi Adi o Fredrik som stog och smälde smällare på skolgården. Snacka lite och sen gick vi bort till dom andra. Vi va med dom mellan 11:40 till typ 01:00 eller nått, för sen skulle dom dra till Fredrik och hämta ett flak med energidryck haha så då orkade vi inte hänga med.

 

 

På vägen hem träffade vi Som en sväng. Jag skrek så ja fick ont i halsen för att hon skulle höra mig. Vi snacka lite och tog lite kort och så. Sen gick vi hem. När vi nästan var hemma träffade vi Ella och Alma en sveng. Dom stog ute och kollade fortfarande på några som smälde raketer. klockan va då strax efter 01:00.

 

Hände inte mycket mer den dagen. Eller jo dt hände mer i alla fall för mig men orkar inte skriva.

Sen när ja och Anna kom hem gjorde vi ordning oss och la oss och prata till typ 03:00, sen somnade vi haha.

 

 

 

Tack till: Adi, Fredrik, Ludde, Oscar, Erik och Iller som gjorde kvällen till en grymt kul kväll, men även ett stort tack till Anna som var med mig (a)♥

 

Hoppas alla hade dt bra! Det hade ialla fall jag!

 

Puss på er// Nila Johansson♥

Ovido - Quiz & Flashcards